Få lækre cocktails til dit event

Lej vores bartendere med komplet baropstilling

Med mere end 1000 arrangementer bag os over hele Danmark, kan vi vist roligt kalde os for specialister i cocktails. Om det gælder store og små virksomheder, for 15 gæster eller 1500 gæster, på bondegården over andelslejligheden til slottet, så har vi efterhånden prøvet det hele. Alligevel ved vi og vores bartendere, at hver fest er unik. Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres fest og jeres ønsker.

Når vi siger cocktailcatering, så mener vi catering for alvor! Vi leverer alt, der skal bruges, sparer jer for indkøb, opvask, oprydning og sjatter. Vi leverer en komplet baropstilling og pakker alt pænt sammen og tager det med os igen.

Om du planlægger et virksomhedsarrangement eller privatfest, så tilbyder vi altid:

  • Et udsøgt udvalg af cocktails
  • Kvalitetsspiritus
  • Frisk frugt & specialfremstillede frugtpureer
  • Flot baropstilling med elegante sorte cocktailbarer
  • Erfarne og søde cocktailbartendere

Alt sammen leveret, håndteret og serveret for jer og jeres gæster!

Vil du gøre endnu mere for at få et uforglemmelig arrangement, så husk, at vi er eksperter i events og kan hjælpe med alt indenfor teknik, lyd, lys, forplejning, værtinder, underholdning og meget mere.

Vi glæder os til at give jer en række uforglemmelige oplevelser.

Med en høj ekspertise inden for oplevelsesbaseret kommunikation tager vi udgangspunkt i din virksomheds værdier, budskaber og produktfokus og sørger omhyggeligt for at konceptudvikle, koordinere og eksekvere med det mål, at give den ønskede målgruppe en oplevelse, de aldrig vil glemme.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Patrick Revita Pedersen, Key Account Manager, tlf. 70 20 81 30 eller Patrick@Eventers.dk.